Introductie Citroën Jumpy C-SERIES 17 Feb, 2021

Introductie Citroën Jumpy C-SERIES

Introductie Citroën Jumpy C-SERIES
Citroën introduceert met trots de Citroën Jumpy C-SERIES. Een serie speciale op basis van een accessoire pakket, die gebaseerd is op de bekende C-SERIES modellen van het Citroën VP gamma. Zo wordt er een sportieve uitvoering toegevoegd aan het leveringsgamma van de Jumpy.
Introductie Citroën Jumpy C-SERIES

Citroën introduceert een speciaal pakket voor de Jumpy met een reeks extraatjes voor zowel het interieur als exterieur. Zo zijn er rode accenten terug te zien op verschillende onderdelen van de bedrijfswagen. Daarnaast was het uitgangspunt om de ultieme kernwaarde van het merk Citroën “Comfort” terug te laten komen in deze speciale uitvoering. Dit heeft geleid tot de unieke volledig lederen beklede stoelen met de ‘look & feel’ van de bekende Citroën Advance Comfort stoelen, gecombineerd met een massagefunctie. Deze massagefunctie is standaard op de bestuurdersstoel en optioneel toe te voegen op de passagiersstoel. Uniek in de bedrijfswagen wereld!

Het pakket is niet gebonden aan een bepaalde motorversie of carroserie variant, dus elke Jumpy kan er mee geleverd worden (behalve de XS). Wel is het pakket alleen te bestellen bij de Club of Driver uitvoering. Het C-Series accessoire pakket bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: side steps, dakdrages, skidplate vóór met rood inleg, lederen bekleding stoelen en nog heel veel meer.

De meerprijs van het C-Series-pakket bedraagt, afhankelijk van de gekozen versie van de Jumpy, minimaal € 2.500 (exclusief btw). Bestellen kan per direct, vraag hier een offerte aan.