Han Pieters 40 jarig jubileum 05 Feb, 2021

Han Pieters 40 jarig jubileum

Han Pieters 40 jarig jubileum
Iedereen zou zich gelukkig mogen prijzen met een werknemer als Han Pieters. Wij voelen ons nu dan ook extra vereerd dat wij het 40 jarig jubileum van Han mogen vieren! Veertig jaar is een lange periode en daarin heeft Han dan ook zeker niet stil gezeten. We nemen jullie graag mee in het avontuur van Han zijn carrière.

Met zijn IVA-B diploma op zak begint Han op 1 februari 1981 als leerling verkoper bij Citroën Boll aan de Aquamarijnlaan te Utrecht. Tot 2015 werkt hij onder 2 verschillende directeuren en ook wisselt hij 2 keer van stamplaats. In 2015 vind hij zijn thuis op de Pijlstaartlaan in Zeist en is daar nooit meer weg gegaan. Vanaf 2015 is hij na de overname werkzaam onder Van Oord. Niet alleen veranderen zijn directeuren of stamplaatsen maar ook zijn functies veranderen door zijn carrière heen. Zo is Han leerling verkoper geweest, verkoopadviseur, verkoopleider en fleetsales manager. Ten slotte verandert de branche in veertig jaar ook, faxen, private-lease, deel auto’s etc. Toch wist hij altijd een passende mobiliteitsoplossing aan zijn klant te bieden. Het mag wel duidelijk zijn: Han heeft altijd open gestaan voor verandering.

Al deze veranderingen brachten hem, en daardoor het bedrijf, veel goeds. Hij heeft in die jaren meer dan 6000 auto’s verkocht aan meer dan 2000 relaties. Één Citroën is gemiddeld 4,2 meter lang en zet je al Han zijn verkochte auto’s achter elkaar dan heb je een rij van 25 kilometer. In deze lange slinger van auto’s zal je onder andere een Citroën 2cv6 vinden. Deze heeft hij in 1986 verkocht en vervolgens zelf weer ingeruild. Sindsdien is deze auto in het bezit van zijn oude werkgever Andre van Wandelen. Hoe leuk dat de mannen op bovenstaande foto om deze specifieke 2cv6 verzameld staan!

Verkopen is dus een van Han zijn sterke punten, maar zeker niet zijn enige sterke punt. Wat hem nog meer zó goed maakt, is zijn persoonlijke aandacht voor klanten, zijn grote netwerkt in de zakelijke markt, zijn hart voor de zaak en het feit dat hij bijna Citroën ademt. Wij willen Han bedanken voor zijn inzet de afgelopen 40 jaar en kijken uit naar de komende jaren samen met hem. Hij blijft doen waar hij goed in is, inspelen op de mobiliteitsvraagstukken van zakelijke en particuliere klanten.

RELATIE WAARDERING

Natuurlijk zijn wij niet de enigen die enthousiast over Han zijn, al zijn relaties namelijk ook. En één relatie in het bijzonder, namelijk: Jan Groen. Han verkocht in 36 jaar maar liefst 16 auto’s aan Jan. De eerste auto die Jan Groen van hem kocht was de Citroën GSA , hij zat op dat moment bij het Korps van de politie Utrecht. De laatste was een Citroën C3 Aircross die hij in mei 2020 heeft opgehaald. En we horen je denken, hoe verkoopt iemand 16 auto’s aan één persoon? “Ik hoefde maar een half woord tegen Han te zeggen en hij wist wat ik wilde, daarnaast was Han een man van zijn woord en heeft hij ons in de afgelopen 36 jaar nooit teleurgesteld. Soms gingen zaken niet altijd volgens plan maar werden altijd netjes opgelost” aldus Jan Groen. Hij bedankt Han voor de afgelopen 36 jaar en wenst hem, zijn vrouw en twee kinderen een gezonde toekomst toe.

Wilt u Han feliciteren?

E-mail: [email protected]
Tel: 06-51319157

Foto boven van links naar rechts: Han Pieters ( Manager Fleetsales) , Andre van Wandelen ( Oud eigenaar Auto Boll Citroën ) Christiaan van Oord ( Directeur van Oord Citroën ) Ivo Burger ( Directeur van Oord Citroën. Foto's onder van links naar rechts: Han tijdens het Nederlands Film Festival met zijn dochter Tessa gesponsord door Van Oord, Han bij de overname van Van Oord in 2015 en Han bij een aflevering van 40 Berlingo's met een BBQ.