Subaru onderhoud 01 Feb, 2018

Nieuw bij van Oord in Maarssen

Subaru onderhoud Per 1 februari 2018 heeft Subaru-dealer Carplan B.V. te Utrecht haar bedrijfsactiviteiten gestaakt. Een deel van het voormalige personeel van Carplan is recent bij de vestiging van Van Oord te Maarssen in dienst getreden. Graag willen wij de dienstverlening van Van Oord onder uw aandacht brengen.

Het familiebedrijf Van Oord is 27 jaar geleden gestart in Maarssen. Vanuit de drie vestigingsplaatsen in de Randstad - De Meern (Leidsche Rijn), Maarssen en Zeist - vertegenwoordigen zij o.a. de merken Citroën, DS en Suzuki in Midden-Nederland. Het bedrijf Van Oord-Maarssen verwierf als één van de eerste in Nederland het officiële Citroën-dealerschap! Een status waar zij bijzonder trots op zijn. Persoonlijke relaties en lokale betrokkenheid, gecombineerd met een sterke inkoopkracht. Het voordeel van groot inkopen, geeft Van Oord altijd door aan u!

U kunt vanaf 1 februari 2018 bij ons terecht in Maarssen voor al het onderhoud aan uw Subaru zoals de grote beurt, kleine beurt, reparatie of winter-/ zomercheck.

Met vriendelijke groet,

Van Oord Maarssen B.V.

Rijchart van Oord en Christiaan van Oord