In een nieuwe auto op vakantie? 21 Jun, 2017

Van 22 t/m 27 juni is deze droom dichterbij dan u denkt.

In een nieuwe auto op vakantie?
Het is altijd een heerlijk vooruitzicht om met vakantie te gaan en het kan extra leuk worden in een nieuwe Citroen van Van Oord. Maak uw keus in één van onze vestigingen in De Meern/Utrecht, Maarssen en Zeist en laat ons een "niet te weerstaan" aanbod doen.

Want als u nu uw huidige auto inruilt bij Van Oord, dan ontvangt u tot wel € 3.250,- zonnig inruilvoordeel bij aanschaf van een nieuwe Citroën. U rijdt dan deze zomer al comfortabel en veilig in uw nieuwe Citroën naar uw vakantiebestemming.


CITROËN C1

U rijdt al een Citroën C1 vanaf € 11.290,- . De Citroën C1 is standaard uitgerust met ABS, ESP, ASR, en LED dagrijverlichting. Daarnaast ook standaard hill start assist waardoor een vakantie in de bergen met de Citroën C1 geen enkele uitdaging kent.

Tot ziens in onze showroom en als u voor die tijd alvast een online offerte wilt ontvangen klikt u hier

CITROËN C4 CACTUS
De Citroën C4 Cactus rijdt u al vanaf € 17.870,- Deze compacte crossover heeft een reusachtige binnenruimte en een onovertroffen rijcomfort. En ook nog eens een grote bagageruimte met een inhoud van 358 liter. Op vakantie gaan was nog nooit zo eenvoudig. 

Tot ziens in onze showroom en als u voor die tijd alvast een online offerte wilt ontvangen klikt u hier