Citroën & Suzuki Veiligheidsdag 2019

Citroën & Suzuki Veiligheidsdag 2019

Of het een strenge winter wordt kunnen we nog niet zeggen. Maar dat we uw veiligheid zeer belangrijk vinden wel. Wij nodigen u daarom graag uit op één van onze vestigingen voor de Veiligheidsdag op zaterdag 9 november van 09:00 tot 15:00 uur.

Terwijl u geniet van een hapje en een drankje controleren wij uw auto grondig op vele cruciale punten. Zo gaat u zeker de winter in!

Een GRATIS afspraak voor deze dag kunt u maken door het formulier Onderhoudsofferte aanvragen onder de rode knop rechts boven op deze pagina in te vullen.

Onze monteurs controleren uw auto op onderstaande punten:

Ruiten
Verlichting
Carrosserie en lak
Ruitenwisserbladen en sproeiers
Remmen
Spiegels
Voorbanden
Achterbanden
Bandenspanning en profiel
Slangen
Bedrading
Motorolie
Koelvloeistof
Remvloeistof
Accuspanning
Ruitenspoeiervloeistof
Stuurbekrachtingsvloeistof
Trekhaak (indien van toepassing)
Imperiaal (indien van toepassing)

 

10% KORTING OP ACCESSOIRES

Naast dat wij uw auto klaar maken voor een veilige winter kunt u tijdens de Veiligheidsdag ook  profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde winterse accessoires en onderdelen. Zo ontvangt u 10% korting op dakkoffers, ruiterwisserbladen, sneeuwkettingen, rubbermatten, skidragers, en/of accu’s. Meer informatie over de prijzen van winterse accessoires vindt u hier.

 

WINTERBANDEN

Winterbanden zijn te koop in diverse maten en prijsklassen. Van Oord kan u adviseren op basis van uw specifieke model auto en uw wensen: wat is uw budget, rijdt u veel of weinig, gaat u op wintersport vakantie? Wij doen u graag een mooie aanbieding!

 

P.S. Heeft u een MyCitroën Card en Suzuki Service Extra Card, dan kunt ook nog na de Veiligheidsdag bij ons terecht voor een kosteloze wintercheck. Maak hiervoor nu een afspraak via www.vanoord.nl/onderhoud/werkplaatsafspraak-maken

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail