Home Nieuws

Nieuws

Nu Supreme Pro Actiemodellen bij Van Oord
Unieke actie van Van Oord met voordeel oplopend tot € 6.400,- Maak kennis met de topspelers onder de bedrijfswagens! Van Oord heeft de perfecte Citroen bedrijfswagen voor elke klus.
Dit is uw Moment Suprême!
Kent u dat gevoel? Als alles precies klopt. Als alle omstandigheden perfect zijn. De ideale auto, in de ideale uitvoering en dan ook nog eens heel voordeling. Bij Citroën noemen we dit uw Moment Suprême. U voelt het als u instapt.
In een nieuwe auto op vakantie?
Het is altijd een heerlijk vooruitzicht om met vakantie te gaan en het kan extra leuk worden in een nieuwe Citroen van Van Oord. Maak uw keus in één van onze vestigingen in De Meern/Utrecht, Maarssen en Zeist en laat ons een "niet te weerstaan" aanbod doen.
72 uur lang Van Oord Citroen Private Sales
Let op!, alleen op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 juni genieten particuliere kopers extra voordeel op de aankoop van een nieuwe Citroën uit voorraad.
PRIVATE LEASE
Voor alle uitvoeringen van de Citroën C1 en C3 heeft Van Oord de Private Lease Booster gelanceerd, een actie die loopt tot en met 30 juni 2017. Dit wil zeggen dat we al onze klanten met interesse in Private Lease een gereduceerd maandtarief kunnen aanbieden op de C1 en C3.
Suzuki Baleno voor € 379,- per maand, ínclusief brandstof
Suzuki breekt met de traditie dat private lease exclusief brandstof is. Als eerste automerk biedt het samen met Suzuki Financial Services een echt complete deal aan. De Baleno 1.2 Exclusive is met Suzuki All-inclusive Plus als actie verkrijgbaar voor € 379,- per maand, ínclusief de brandstof en alle andere autokosten zoals de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud. Het aanbod is beperkt.
Nieuwe Citroën C3 Genomineerd voor Car of the Year
Maandag 28 november jl. heeft de Car Of The Year-jury bekend gemaakt welke 7 finalisten meedingen naar de prestigieuze titel ‘Car of the Year 2017’. Citroën is bijzonder verheugd dat de nieuwe Citroën C3 op de shortlist van de juryleden staat.