Home Nieuws
 

Nieuws

Citroën introduceert: de C5 X
De nieuwe Citroën C5 X: de elegantie van een sedan, de dynamiek van een stationwagon en de robuustheid van een SUV. De marktintroductie van de C5 X vindt plaats in de tweede helft van 2021.
Tijd voor een bandenwissel!
De lente komt er aan en dat betekent: oplopende temperaturen. Heerlijk! Maar is jouw auto er wel klaar voor? Winterbanden zijn niet geschikt voor warmer weer, lees hier de 4 voordelen van een zomerband.
Zie jij als eerste de DS9?
Kennis maken met het summum van elegantie? Schrijf je snel in voor een exclusieve preview van de DS9 bij Van Oord.
Citroën C1 Deal
Maak kennis met de tijdelijke Citroën C1 deal bij Van Oord. Tot de voorraad strekt profiteert u van extra scherpe koop- en private lease prijzen. Gezien de actie van toepassing is op onze voorraadmodellen, zijn ze direct leverbaar en kunt u snel de weg op.
Citroën Business Days
De hele maand maart profiteert u van extra voordeel op een bedrijfswagen tijdens de Citroën Business Days! Zo financial leaset u 60 maanden met 0% rente en hebben we kortingen die wel oplopen tot €6341!
Open op afspraak!
Goed nieuws! Naar aanleiding van de persconferentie op 23 februari kunnen wij mededelen dat wij vanaf 3 maart weer open mogen. Je bent welkom op afspraak.
Leer de DS 3 Crossback kennen
Onze DS expert adviseur, Christiaan de Winter, neemt jou in deze video mee in de wondere wereld van onze compacte SUV; de DS 3 Crossback.
Introductie Citroën Jumpy C-SERIES
Citroën introduceert met trots de Citroën Jumpy C-SERIES. Een serie speciale op basis van een accessoire pakket, die gebaseerd is op de bekende C-SERIES modellen van het Citroën VP gamma. Zo wordt er een sportieve uitvoering toegevoegd aan het leveringsgamma van de Jumpy.
Subsidie tot 5.000 euro bij aanschaf op een elektrische bestelauto
Ben jij een ondernemer en sta je op het punt een nieuwe bedrijfswagen te kopen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Nederlandse ondernemers kunnen tot eind 2025 gebruik maken van een subsidiepot van in totaal 185 miljoen euro.
Han Pieters 40 jarig jubileum
Iedereen zou zich gelukkig mogen prijzen met een werknemer als Han Pieters. Wij voelen ons nu dan ook extra vereerd dat wij het 40 jarig jubileum van Han mogen vieren! Veertig jaar is een lange periode en daarin heeft Han dan ook zeker niet stil gezeten. We nemen jullie graag mee in het avontuur van Han zijn carrière.
CITROËN Ë-BERLINGO VAN
DE BEKENDE LAADCAPACITEIT EN FLEXIBILITEIT, NU MET DE SERENITEIT VAN ELEKTRISCHE AANDRIJVING
CITROËN Ë-JUMPY INTERNATIONALE BESTELWAGEN VAN HET JAAR 2021
Na de uitreiking van de Citroën Berlingo VAN in 2019 en de Bestelauto van het Jaar 2020 voor de Citroën Jumpy is het nu de beurt aan ë-Jumpy om de prestigieuze titel "Internationale bestelwagen van het jaar 2021" in ontvangst te nemen.
Werkplaatsen Geopend!
Blijf welkom in onze werkplaatsen voor onderhoud en reparatie!
DE NIEUWE CITROËN C4 EN Ë-C4 - 100% ËLECTRIC BINNENKORT BIJ VAN OORD
Gister mochten Christiaan en Floris van Oord kennis maken met de nieuwe Citroën C4 bij Citroën Nederland.
DS 9: De kracht van elegantie
Na de introductie van de DS 7 CROSSBACK en de DS 3 CROSSBACK vormt de grote, stijlvolle DS 9 de top van het modellengamma van het Franse premiummerk DS Automobiles. Met de DS 9 legt DS de nadruk op expertise, design, verfijning en technologie met een internationaal karakter. Met deze aansprekende eigenschappen biedt de DS 9 een perfecte mix van historisch erfgoed, opmerkelijke savoir-faire en state-of-the-art technologie. De nieuwe sedan van DS zal vanaf het voorjaar van 2021 zijn opwachting maken in DS Store Utrecht. De prijzen van dit nieuwe vlaggenschip van DS zullen binnenkort bekend worden gemaakt, waarna de verkoop van start zal gaan.
New Citroën ë-C4 - 100% Ëlectric
Dinsdag 30 juni 2020 vind de onthulling plaats van de Nieuwe Citroën C4 2020. Op deze dag beleeft onze toekomstige sedan in het C-segment zijn wereldpremière. Met dit volledig nieuwe model zet Citroën zijn strategie naar een volledige geëlektrificeerd gamma voort. Citroën goes ëlectric for all!
Zoekopdracht Citroën C6 3.0i V6 Exclusive
Aflevering Citroën C6 3.0i V6 Exclusive
EpressOh kiest voor de nieuwe Citroën Berlingo!
Afgelopen week heeft onze collega Floris van Oord deze nieuwe Berlingo Driver 100 pk in het Gris Artense mogen afleveren aan Marco Stoelinga ( EspressOh ).
30 nieuwe Citroën's voor MyWheels!!
Vandaag hebben wij de eerste 30 van in totaal 150 nieuw te leveren Citroëns afgeleverd aan MyWheels.
Rob Jansen 25 jaar bij Van Oord Automotive!
Vandaag feliciteren wij Rob Jansen met zijn 25 jarig jubileum bij Van Oord Automotive.
Adrem Mobility Utrecht kiest voor Jumpers van Citroën Dealer van Oord!
Vanmiddag mochten onze collega’s Han Pieters en Floris van Oord vijf nieuwe Citroën Jumpers van een serie van veertien afleveren aan Adrem Utrecht.
Corona Boodschap Bovag
BOVAG zendt in de reclamezendtijd op de landelijke televisie een boodschap uit waarin consumenten worden opgeroepen om voor onderhoud, reparatie, bandenwissel of APK juist nu naar de dealer te komen. We zijn immers geopend! Het reclamespotje is deels opgenomen in de werkplaats van Citroen Van Oord en de showroom van DS Store Utrecht. In de hoofdrollen ziet u onze collega’s Rico Jansen en Christiaan van Oord. Hier een sneak preview.
Tweede paasdag gesloten
Maandag 13 april zijn onze drie vestigingen gesloten in verband met tweede paasdag. Dinsdag 14 april staan wij weer voor u klaar!
Business Days
Citroën is de comfortabele partner voor professionals. Dat vieren wij nu met extra voordeel op de nieuwe Berlingo VAN, Jumpy en Jumper. Plus 0% rente op Citroën Financial Lease!
Pagina 1 van 3
 >  >>