Home Nieuws
 

Nieuws

C’est Comformidable dagen bij Van Oord
Tijdens de Van Oord Comformidable dagen profiteert u tijdelijk van een scherp aanbod. Zo rijdt u al in een uiterst comfortabele Citroën C3 vanaf € 14.690. Bovendien krijgt u nu van ons tot € 4.500 aan Citroën Advanced Comfort-waarde cadeau.
Nieuwe C4 Cactus
Citroën onthult de Nieuwe C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van het merk. De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.
De Berlingo Dark Edition
Maak kennis met de Berlingo Dark Edition. Deze unieke en gelimiteerde uitvoering op basis van de standaard al zeer rijk uitgeruste Berlingo Business heeft werkelijk alles in huis om het de zakelijk rijder naar de zin te maken.
Lancering DS 7 Crossback in Nederland
DS 7 CROSSBACK wordt vanaf deze week in Nederland geïntroduceerd. Deze SUV staat voor innovatie en knowhow uit Parijs, personalisatie en maatwerk. Prijzen variëren van 43.190€ [BlueHDi 130 pk handgeschakeld] tot 77.000€ voor de meest rijk uitgeruste PureTech 225 pk automaatversie.
Subaru onderhoud
Per 1 februari 2018 heeft Subaru-dealer Carplan B.V. te Utrecht haar bedrijfsactiviteiten gestaakt. Een deel van het voormalige personeel van Carplan is recent bij de vestiging van Van Oord te Maarssen in dienst getreden. Graag willen wij de dienstverlening van Van Oord onder uw aandacht brengen.
Citroën biedt Private Lease klanten gratis aflevering aan huis
Citroën biedt het eerste kwartaal van 2018 aan klanten die een private leasecontract ondertekenen een kosteloze aflevering aan huis. Daarmee heeft het Franse merk een uniek aanbod, want tot op heden werd deze service alleen door luxemerken aangeboden of tegen een meerprijs.
Private Sales bij Van Oord
Tot 21% korting op geselecteerde Citroën C1 en Citroën C4 Cactus voorraad modellen. Tijdens het Private Sales Event zal op geselecteerde voorraadmodellen C1 en C4 Cactus een korting oplopend tot 21% op de netto catalogusprijs van toepassing zijn (= geen BTW).
Eindejaars voordeel op de Citroen C1
Van Oord eindejaarsvoordeel op de Citroen C1 5 deurs in de Feel uitvoering + een airconditioning! Nu als private lease al vanaf € 205,-!
De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS
De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS wordt op 2 november van 18.30 – 21.00 uur onthuld. U kunt bij dit bijzondere moment aanwezig zijn.
Dit is uw Moment Suprême!
Kent u dat gevoel? Als alles precies klopt. Als alle omstandigheden perfect zijn. De ideale auto, in de ideale uitvoering en dan ook nog eens heel voordeling. Bij Citroën noemen we dit uw Moment Suprême. U voelt het als u instapt.
In een nieuwe auto op vakantie?
Het is altijd een heerlijk vooruitzicht om met vakantie te gaan en het kan extra leuk worden in een nieuwe Citroen van Van Oord. Maak uw keus in één van onze vestigingen in De Meern/Utrecht, Maarssen en Zeist en laat ons een "niet te weerstaan" aanbod doen.
72 uur lang Van Oord Citroen Private Sales
Let op!, alleen op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 juni genieten particuliere kopers extra voordeel op de aankoop van een nieuwe Citroën uit voorraad.
PRIVATE LEASE
Voor alle uitvoeringen van de Citroën C1 en C3 heeft Van Oord de Private Lease Booster gelanceerd, een actie die loopt tot en met 30 juni 2017. Dit wil zeggen dat we al onze klanten met interesse in Private Lease een gereduceerd maandtarief kunnen aanbieden op de C1 en C3.
Suzuki Baleno voor € 379,- per maand, ínclusief brandstof
Suzuki breekt met de traditie dat private lease exclusief brandstof is. Als eerste automerk biedt het samen met Suzuki Financial Services een echt complete deal aan. De Baleno 1.2 Exclusive is met Suzuki All-inclusive Plus als actie verkrijgbaar voor € 379,- per maand, ínclusief de brandstof en alle andere autokosten zoals de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud. Het aanbod is beperkt.
Nieuwe Citroën C3 Genomineerd voor Car of the Year
Maandag 28 november jl. heeft de Car Of The Year-jury bekend gemaakt welke 7 finalisten meedingen naar de prestigieuze titel ‘Car of the Year 2017’. Citroën is bijzonder verheugd dat de nieuwe Citroën C3 op de shortlist van de juryleden staat.