Ontdek de elektrische modellen van Citroën en profiteer tijdelijk van hoge kortingen tijdens de Citroën Ë-DAYS bij Van Oord.

VOORDEEL TOT € 2.000

Ontdek actiemodellen
CITROËN Ë-DAYS CITROËN Ë-DAYS

ONZE ACTIEMODELLEN

CITROËN Ë-C4
CITROËN Ë-C4
CITROËN Ë-C4
CITROËN Ë-C4

CITROËN Ë-C4

RIJKLAAR VANAF € 33.990*

Bij aanschaf uit voorraad profiteert u nu tijdelijk van Electric premie oplopend tot

€ 1.500

Kiest u liever voor Private Lease?
De Ë-C4 is er al vanaf

€ 359 per maand

De geschatte oplaadtijd bij een openbaar laadpunt van 100 kW is 80% van de capaciteit in 30 minuten. De Ë-C4 is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50 kWh die goed is voor een actieradius van wel 350 km (WLTP-cyclus). Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van dit accupakket gegarandeerd.

CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID
CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID
CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID
CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

RIJKLAAR VANAF € 40.400*

Bij aanschaf uit voorraad profiteert u nu tijdelijk van Electric premie oplopend tot

€ 2.000

Kiest u liever voor Private Lease?
De C5 Aircross Hybrid is er al vanaf

€ 539 per maand

De C5 Aircross Hybrid heeft een verbrandingsmotor met een vermogen van 180 pk en een elektromotor met een vermogen van 81,2 kW (110 pk) voor een totaal vermogen van 225 pk en een totaal koppel van 360 Nm. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid heeft een accupakket met een capaciteit van 13,2 kWh, goed voor een elektrische actieradius van 55 km (conform de WLTP-cyclus).

BEKIJK NU DE ACTIERADIUS

Geschatte actieradius

KM

Ik heb interesse!

    Contact en model

    Uw gegevens

Vermelde tijdelijke vanaf prijs voor Citroën Private Lease van € 359 per maand gebaseerd op Citroën ë-C4 EV 50kWh Live op basis van een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar incl. Btw en 12 schadevrije jaren. Private lease vanaf prijs exclusief schadevrije jaren vanaf € 404 per maand gebaseerd op Citroën ë-C4 EV 50kWh Live op basis van een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar incl. btw. Metallic lak en opties tegen meerprijs. Vermelde vanaf prijs voor Citroën Private Lease van € 539 per maand gebaseerd op Citroën C5 Aircross Hybrid 225 ë-EAT8 Selection op basis van een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar incl. Btw. Metallic lak en opties tegen meerprijs. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Private Lease aanbieding alleen van toepassing op via PSA Finance aan te vragen Private Lease contracten. Nu bij 100% online afsluiten private lease contract op Citroën ë-C4 of de Citroën C5 Aircross PHEV de zekerheid van Private lease Flex, ter waarde van € 20 per maand, waarbij u onder bepaalde voorwaarden uw auto kosteloos vervroegd kunt inleveren. Zie voorwaarden private lease flex (*). Indicatie laadtijd gebaseerd op een openbaar snellaadpunt met ≥ 100 kW

Private lease Flex: Met deze extra (optionele) service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. Dus zonder het betalen van beëindigingskosten. In de volgende gevallen zijn er met Private Lease FLEX geen beëindigingskosten verschuldigd: overlijden, gedwongen ontslag wat niet de eigen schuld is, 80% of meer arbeidsongeschiktheid, echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap en/of emigratie. Voorwaarde is dat u aantoonbaar verlies van inkomen heeft en dus de maandtermijn van uw Private Lease auto niet meer kunt bekostigen. U moet dit wel met overtuigend bewijsmateriaal aan tonen aan ons. En u heeft verder aan alle lopende verplichtingen van uw Private Lease contract voldaan. Private Lease Flex geldt voor de eerste contractant in het contract.