Home DS DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback bij Van Oord in Maarssen, De Meern (Leidsche Rijn) en Zeist
 

EEN KRACHTIG EN RANK DESIGN

Onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

v.a. € 28.890
Private Lease v.a. € 389 p/mnd

INTERIEUR

Verfijning en vakmanschap

Aan boord van DS 3 CROSSBACK ervaart u wat puur Frans raffinement is. De gebruikte materialen in het interieur zijn van onberispelijke kwaliteit en de perfectie is doorgevoerd tot in de kleinste details.

Genieten

Zowel tijdens korte als lange ritten kan het comfort van DS 3 CROSSBACK met één woord worden omschreven: fenomenaal. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn door onze ingenieurs voorzien van een innovatieve vulling met twee dichtheden van het schuimmateriaal, voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de inzittenden.

Omdat rustige momenten zo zeldzaam zijn, vooral in de stad, hebben onze ingenieurs uw DS 3 CROSSBACK voorzien van een uitzonderlijk goede geluidsisolatie. Ook trillingen zijn tot een minimum beperkt.

U kunt dus volop genieten van het rijden, het DS Lounge-effect en in het bijzonder ons hoogwaardige hifi-audiosysteem Focal Electra®. Met dit systeem, dat bestaat uit 12 op doordachte wijze over het interieur verdeelde luidsprekers (waaronder een subwoofer) en een totaal vermogen van 515 W heeft, kunt u intens genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Een volledig digitale cockpit

Het doordachte interieur van DS 3 CROSSBACK is op een ergonomische wijze ontworpen. Alle informatie en bedieningselementen zijn binnen handbereik. In de intuïtief te bedienen hightech cockpit kunt u zich concentreren op wat het allerbelangrijkst is: uw rijplezier.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen? Wilt u een proefrit afspreken of een offerte aanvragen? Neem contact op met één van onze vestigingen.