WIN

Een volledig verzorgd, culinair diner voor 2 bij De Saffraan in Amersfoort.
 

Schrijf mij in!

Wil jij als eerste alles weten over de nieuwe DS 4? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en win een 5-gangendiner inclusief arrangement voor twee personen bij het exclusieve restaurant De Saffraan in Amersfoort.

DS 4
Nu vanaf € 35.450*
of € 519/MAAND**

Beleef intense en formidabele rijsensaties van de DS 4 TECHNOLOGIEËN DS 4

DS 4 beschikt over Augmented Technology, een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Voor meer efficiency, meer connectiviteit en meer innovaties die uw rijplezier en veiligheid ten goede komen.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Schrijf mij in
DS 4
VERMOGEN

130-225 pk
Leverbaar in plug-in hybride-uitvoering

AFMETINGEN

Lengte: 4,40 m
Breedte: 1,87 m
Hoogte: 1,49 m

BRANDSTOFVERBRUIK/C02-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

1,3 - 6,5 I/100 km
29-148 g/km

MOBILITEIT VAN DE NIEUWE GENERATIE

Onze ingenieurs hebben voor de DS 4 een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te kunnen brengen. Kiest u voor de E-TENSE, de nieuwste generatie plug-in hybrideaandrijflijn, dan werkt de 180 pk benzinemotor samen met een elektromotor van 110 pk. Hiermee kunt u genieten van een souplesse van ongekend niveau en tot 50 km (gecombineerd, WLTP) elektrisch rijden zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de inzittenden en voor bagage.

DS 4

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Ik wil graag als eerste alles weten over de nieuwe DS 4 en kans maken op een
5-gangendiner inclusief arrangement voor twee personen bij het exclusieve restaurant
De Saffraan in Amersfoort.

  • Uw gegevens

* Consumentenadviesprijs is inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken. Deze prijs is niet van toepassing op de DS 4 E-TENSE en DS 4 LA PREMIÈRE EDITION.

** Private Lease prijzen zijn op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar geldig t/m 30 juni 2021. Eigen risico van € 450 per niet verhaalbare schade. Prijzen zijn inclusief btw. Getoonde modellen wijken mogelijk af van uw gekozen opties.