Home DS DS 4

DS 4

DS4: refinement engineerd - bij Van Oord
 

Toekomst binnen handbereik

De DS 4 valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie. DS 4 zal in de zomer van 2021 te bestellen zijn.

INTERIEUR

Verfijning en vakmanschap

Het interieur van de DS 4 heeft een bijzonder pure uitstraling dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedieningsschakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters. Om het interieur nog verder te verfraaien hebben onze ontwerpers gekozen voor unieke materialen zoals gesmeed koolstofvezel, bruin essenhout en natuurlijk nerfleder of nappaleder in het voor een DS zo kenmerkende horlogebandmotief.

DS4 E-Tense

Mobiliteit van de nieuwe generatie

Onze ingenieurs hebben voor de DS 4 een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te kunnen brengen. Dit platform is geschikt gemaakt voor de uitvoering E-TENSE 225 met plug-in hybrideaandrijflijn van de nieuwste generatie, waarbij een 180 pk benzinemotor is gekoppeld aan een elektromotor van 110 pk. Hiermee kunt u genieten van prestaties en een souplesse van ongekend niveau.