Home Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

 

Plugin-Hybride Technologie

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is de eerste plug-in hybride auto van Citroën. Dit model is de start van het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën, dat als doel heeft om in 2025 een 100% geëlektrificeerde modelrange te hebben. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

v.a. € 40.400
Private Lease v.a. € 499 p/mnd

E-comfort

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid verrijkt het Citroën Advanced Comfort® programma met de sterke punten van een elektrische motor, namelijk:

  • geruisloos rijden,
  • een naadloze schokvrije aandrijving, en
  • onmiddellijke prestaties.


Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is natuurlijk ook voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions® die zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos gladstrijkt zodat u het gevoel krijgt over de weg te zweven, terwijl carrosseriebewegingen perfect onder controle blijven en de auto een dynamisch rijkarakter behoudt. De multilink-achtertrein is specifiek voor Citroën C5 Aircross SUV Hybrid en staat borg voor een rotsvaste wegligging, ongeacht de omstandigheden.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen? Wilt u een proefrit afspreken of een offerte aanvragen?
Neem contact op met één van onze vestigingen.