Home Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross bij Van Oord
 

DE NIEUWE GENERATIE SUV

De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp.

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder.

Citroën C3 Aircross bij Van Oord

EEN STOER EN ROBUUST UITERLIJK

De nieuwe Citroën C3 AIRCROSS heeft een voor zijn segment uniek silhouet door zijn kort en hoge, krachtig gelijnde motorkap. Met zijn kenmerkende lichtsignatuur voor en achter en combinatie van horizontale lijnen en ronde vormen ziet hij er stoer uit zonder agressief over te komen.

Ook deze SUV heeft de voor de nieuwste creaties van het merk CITROËN kenmerkende dubbele lichtsignatuur die de expressieve voorzijde accentueert. Aan de achterzijde vallen de brede heupen van Citroën C3 AIRCROSS op, die het gespierde karakter van de SUV versterken. De achterlichten met 3D-effect onderstrepen de familieband met nieuwe Citroën C3 en de concept car C-Aircross.

Zoals het een rasechte SUV betaamt is nieuwe Citroën C3 AIRCROSS voorzien van de in matzwart uitgevoerde wielkastverbreding en dorpelbeschermers die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Trouw aan het DNA van het merk en aan het CITROËN Advanced Comfort®-programma biedt nieuwe Citroën C3 AIRCROSS u dankzij de knowhow van CITROËN een optimaal rijcomfort.

Hiermee wordt beoogd dat elke rit zich ontpopt tot een uiterst plezierige en ontspannen aangelegenheid, waarbij u kunt genieten van een ongekende rust. Het ongekende comfort van Citroën C3 AIRCROSS ervaart u door:

  • het zitcomfort van de royale stoelen
  • het unieke CITROËN-veercomfort onder alle rijomstandigheden
  • het geluidscomfort dankzij de uitstekende isolatie en de verzorgde akoestiek.
Citroen C3 Aircross handzaam in de stad

HANDZAAM IN DE STAD DANKZIJ DE TOP REAR VISION-ACHTERUITRIJCAMERA

De CITROËN C3 AIRCROSS is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element. Het is een auto die u elke dag opnieuw het leven gemakkelijk maakt. In de stad helpt het Park Assist-systeem u bij het parkeren.

Dankzij de Top Rear Vision-achteruitrijcamera kunt u op het 7 inch touchscreen een 180°-weergave zien van de omgeving van de achterzijde van uw auto.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen? Wilt u een proefrit afspreken of een offerte aanvragen?
Neem contact op met één van onze vestigingen.