Home Citroën Berlingo Van

Citroën Berlingo Van

Citroën Berlingo Van Van Oord
 

NIEUWE CITROËN BERLINGO VAN

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd Citroën Berlingo Van. De Nieuwe Berlingo Van maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals.

Berlingo Van Driver

De "Driver" is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk laten doen in stedelijke gebieden.

 • Extra rijcomfort
 • Extra geluidsisolatie
 • Een uitgebreid pakket rijhulpsystemen inclusief Surround Rear Vision technologie
 • 8 inch touchscreen met connectieve autoradio
 • Comfort en gebruiksgemak waarvan u elke dag profiteert.

DE EXTENSO®-CABINE: DRIE ZITPLAATSEN EN EXTRA GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

 1. De Extenso®-cabine biedt voorin plaats aan drie inzittenden, dankzij een modulaire 2-zitsbank.
 2. De neerklapbare rugleuning van de middelste stoel is voorzien van een draaibaar schrijftafeltje om de cabine om te toveren tot een rijdend kantoor. Onder de zitting bevindt zich een opbergruimte die met een hangslot kan worden afgesloten.
 3. Door de zitting van de buitenste passagiersstoel op te klappen komt extra ruimte beschikbaar voor het vervoer van breekbare goederen. Het totale laadvolume neemt hiermee toe van 3,3 tot 3,8 m3 bij de M-uitvoering en van 3,9 tot 4,4 m3 bij de XL-uitvoering.
SURROUND REAR VISION

De Nieuwe Citroën Berlingo Van is leverbaar met een voor bedrijfswagens uniek systeem: de Surround Rear Vision-technologie die voor een onovertroffen zicht zorgt. Het 5 inch-scherm op de plaats van de binnenspiegel geeft de beelden van de twee camera's weer.

3 mogelijke weergaven:

 1. Een beeld van de omgeving achter de auto: het scherm geeft een beeld met een groot bereik weer van wat zich recht achter de auto bevindt, voor een optimaal overzicht van de omgeving
 2. Een beeld van de omgeving naast de auto: het scherm geeft een beeld van de omgeving aan de passagierszijde weer om de dode hoek te beperken
 3. Achteruitrijcamera: het scherm geeft een beeld weer van wat zich dicht bij de achterzijde van de auto bevindt, om het achteruitrijden te vergemakkelijken

ONLINE NAVIGATIE IN UW DIRECTE BLIKVELD

Met de Citroën Connect Nav, een online 3D-navigatiesysteem, kunt u spraakcommando's gebruiken om het navigatiesysteem, de telefoon en het multimediasysteem te bedienen zonder uw ogen van de weg te hoeven wenden.

Dankzij Mirror Screen kunt u de met het autorijden compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het 8 inch touchscreen.

GRIP ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

De Nieuwe Citroën Berlingo Van is leverbaar met Grip Control en Hill Descent Assist. De Grip Control regelt afhankelijk van de grip de aandrijfkracht van de voorwielen, terwijl de Hill Descent Assist ervoor zorgt dat u gecontroleerd en op constante snelheid een steile helling kunt afdalen.

Prestaties & maten

Tankinhoud
60 liter
Acceleratie 0-100 km/u
13,8 sec
Verbruik snelweg
5,3 L/100km
CO2 uitstoot
155 gr/km
Topsnelheid
166 km/u
Verbruik stad
9,2 L/100km
Verbruik gecombineerd
6,7 L/100km
Energielabel
Energielabel C
4380mm
 
2730mm
 
1850mm
 
1810mm
 
Contact
Heeft u vragen, opmerkingen? Wilt u een proefrit afspreken of een offerte aanvragen?
Neem contact op met één van onze vestigingen.