Home Alle acties Origins Collector's Edition

Origins Collector's Edition

Citroën Origins Collector's Edition
 
Citroën C1 Origins met € 1250 jubileum voordeel
CITROËN C1 ORIGINS

Citroën C1 Origins heeft standaard een rijke uitrusting met o.a. touchscreen met Apple CarPlay, zwarte licht metalen velgen, extra getinte ruiten achter, automatische airconditioning, two-tone dak en een achteruitrijcamera. Leverbaar in 4 chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Blanc Lipizan, Gallium Grey, Carlinite Grey en Caldera Back.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C1 Origins tot € 1.000 voordeel. Naast € 500 Origins uitrustingsvoordeel, trakteren wij u nu op een extra voorraadpremie van € 500.

v.a. € 15.350


CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS

Leverbaar in vier chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Natural White, Ink Black Platinium Grey en Cosmic Silver. Dit jubileummodel is rijk uitgerust met o.a. navigatie, DAB+ radio, regensensor, de mogelijkheid tot draadloos opladen van uw mobiele telefoon, zwarte licht metalen velgen en voorzien van een "Origins"-badge, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema's van het exterieur.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins tot € 2.500 voordeel. Naast € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, trakteren wij u nu op een extra voorraadpremie van € 1.000.

v.a. € 25.490


CITROËN GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS

Leverbaar in drie chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: wit, zwart en grijs. U herkent een echte Origins aan de bronskleurige design elementen. De rijk uitgeruste Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is o.a. voorzien van Xenon verlichting met bochtenfunctie, Park Assist (automatisch inparkeren), 17” licht metalen velgen, Adaptive Cruise Control, navigatie, DAB+ radio en een achteruitrijcamera.

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een Grand C4 Spacetourer tot € 2.500 voordeel. Naast € 2.000 Origins uitrustingsvoordeel, trakteren wij u nu op een extra voorraadpremie van € 500.

v.a. € 33.015