Home Actie auto's

Actie auto's

Citroën - BTW Weg ermee!

Profiteer van de BTW Weg ermee!-actie op de Citroën C1 en C3. Tot ruim € 2.700,- voordeel.

Citroën Super Deals

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Citroën-modellen in de showroom staan. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze actievoorraad en vraag direct een offerte aan.

Suzuki Super Deals

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Suzuki modellen op de kop weten te tikken. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze actievoorraad en vraag direct een offerte aan.

Suzuki Rhino

Maak kennis met de Suzuki Rhino-familie. Stoere zwart metallic lak, heel veel luxe extra's, gratis lidmaatschap Rhino Club ter bescherming van de zwarte neushoorn. Er is al een Rhino Edition rijklaar vanaf € 12.999 (jouw voordeel € 1.800) Bekijk de modellen.

Suzuki Celerio Rhino

De Suzuki Celerio Rhino is gebaseerd op de al extra complete Exclusive-uitvoering, aangevuld met vele extra opties. Bekijk de opties.

Suzuki Baleno Rhino

De Suzuki Baleno Rhino is gebaseerd op de al extra complete Exclusive-uitvoering, aangevuld met vele extra opties. Bekijk de opties.

Suzuki Ignis Rhino

De Suzuki Ignis Rhino is gebaseerd op de al extra complete Exclusive-uitvoering, aangevuld met vele extra opties. Bekijk de opties.

Suzuki Jimny Rhino

De Suzuki Jimny Rhino is gebaseerd op de al extra complete Exclusive-uitvoering, aangevuld met vele extra opties. Bekijk de opties.

Suzuki Vitara Rhino

De Suzuki Vitara Rhino is gebaseerd op de al extra complete Exclusive-uitvoering, aangevuld met vele extra opties. Bekijk de opties.

Suzuki S-Cross Rhino

De Suzuki S-Cross Rhino is gebaseerd op de al extra complete Exclusive-uitvoering, aangevuld met vele extra opties. Bekijk de opties.

Nu een hele upgrade voor de helft van de prijs

Bij aanschaf van een nieuwe Suzuki Celerio, Baleno, S-Cross of Vitara krijgt u nu 50% korting op elke upgrade! Ga ook rijker rijden, kies een luxere uitvoering en betaal de helft.

DS 4 Crossback Private Lease

Rij de DS 4 Crossback nu voor een Private Lease prijs van € 399,- per maand. (Prijzen op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.) Neem contact op voor een op maak gemaakt offerte en een proefrit.