Home Alle acties

Alle acties

Citroën E-Berlingo Multispace: 30% korting of voordelig leasen

De E-Berlingo Multispace is de unieke en veelzijdige elektrische MPV van Citroën.

Nu rijklaarprijs € 25.368,50 of Netto Operational Lease vanaf € 349,- per maand

Citroën C-Zero actie: 30% korting of voordelig leasen

Citroën C-Zero is de opvallende 100% elektrische auto uit het Citroën-gamma.

Nu rijklaarprijs € 16.311,- of Netto Operational Lease vanaf € 249,- per maand

Zonnig voordeel tot € 5.000

Extra voordelig op vakantie? Tot en met 31 augustus is het extra zonnig bij Van Oord. Met voordeel tot wel € 5.000 rijden jullie dit jaar wel heel comfortabel over de Route du Soleil. Kom met het hele gezin proefrijden en ontdek onze meest ruime modellen.

Op = Op aanbieding C4 Cactus

We hebben de Citroën C4 Cactus in diverse uitvoeringen ingekocht tegen scherpe prijzen. U profiteert hierdoor van een voordeel tot € 4.848. Wees er snel bij want OP = OP!

DS3: nu met 30% extra voorraadkorting

Dankzij 30% extra voorraadkorting rijdt u nu voordelig in een nieuwe DS3. Onze verleidelijke, compacte auto die staat voor raffinement en discrete luxe tot in alle details.

Citroën Super Deals - Personenauto's

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Citroën-modellen in de showroom staan. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze personenauto actievoorraad en vraag direct een offerte aan.

Suzuki Super Deals

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Suzuki modellen op de kop weten te tikken. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze actievoorraad en vraag direct een offerte aan.

Citroën Super Deals - Bedrijfswagens

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Citroën-modellen in de showroom staan. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze bedrijfswagen actievoorraad en vraag direct een offerte aan.