Home Alle acties

Alle acties

Citroën E-Days

Ontdek de elektrische modellen van Citroën en profiteer tijdelijk van hoge kortingen tijdens de Citroën Ë-DAYS bij Van Oord.

Citroën C1 Deal

Maak kennis met de tijdelijke Citroën C1 deal bij Van Oord. Tot de voorraad strekt profiteert u van extra scherpe koop- en private lease prijzen. Gezien de actie van toepassing is op onze voorraadmodellen, zijn ze direct leverbaar en kunt u snel de weg op. 

Citroën Zomercheck

Ons team van experts staat voor u klaar om uw auto uitgebreid te controleren op 29 vitale punten. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete bestemming! U betaalt slechts €19.95 voor onze uitgebreide Zomercheck. 

DS exclusive deals

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve DS-modellen in de showroom staan. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze actievoorraad en vraag direct een offerte aan.

Citroën SUV Days

Alleen bij Van Oord ontvang je nu veel voordeel bij het kopen van een nieuwe Citroën SUV, zoals de C3 Aircross en de C5 Aircross. Voordeel kan oplopen tot €5600,-. Vraag online direct een offerte aan. 

Citroën All-in Deals

Maak kennis met de Citroën All-In Deals bij Citroën Van Oord. U profiteert nu uitzonderlijk scherpe Private Lease tarieven. Deze deals zijn All-In dus inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en banden je betaald dus alleen nog de brandstof! 

Citroën Super Deals - Personenauto's

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Citroën-modellen in de showroom staan. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze personenauto actievoorraad en vraag direct een offerte aan.

Citroën Super Deals - Bedrijfswagens

Van Oord heeft een serie unieke exclusieve Citroën-modellen in de showroom staan. Deze bieden wij aan met flinke korting (Van Oord korting en Verkooppremie). Bekijk onze bedrijfswagen actievoorraad en vraag direct een offerte aan.